Novi cijeloviti triatlonski trening od 15.4. – jedinstvena mjesečna članarina

S velikim uzbuđenjem vas obavještavamo o novom programu cjelovitog triatlonskog treninga koji počinje 15. travnja. Kako bismo vam omogućili cjelovit doživljaj triatlona, uvodimo jedinstvenu mjesečnu naknadu od 35€, koja će se početi naplaćivati od 1. svibnja za sve nove članove, kao i postojeće članove.

– Plivanje pod vodstvom Kristine Boko
Naša cijenjena trenerica plivanja, Kristina Boko, vodit će treninge plivanja tri puta tjedno u jutarnjim terminima. Kristinina stručnost i iskustvo osigurat će da svaki član razvije i usavrši svoje tehnike plivanja, bez obzira na trenutnu razinu vještine.
Termini: ponedjeljak, srijeda i petak u 6:15 na bazenima Poljud
Moguć je dolazak na bazen i utorkom i četvrtkom od 6:00 do 8:00, te ponedjeljkom, utorkom i petkom od 15:00 do 16:00, ali u tim terminima se neće održavati vođeni trening.

– Biciklizam i trčanje s trenerom Antoniom Baraćem
Trener Antonio Barać držat će treninge biciklizma i trčanja jednom tjedno. Antoniova strast prema triatlonu i pristup individualiziranom treniranju pomoći će vam da unaprijedite svoje vještine u biciklizmu i trčanju, podižući vašu ukupnu sportsku formu.
Termini: trčanje srijedom u 19:00 na Marjanu, a bicikla nedjeljom u 9:00 na Marjanu ili van grada

– Važni Datumi

Početak novog programa: 15. travnja
Jedinstvena mjesečna naknada od 35€ kreće od: 1. svibnja

Za obitelji je cijena 70€ (do četiri člana).

Ovo je izvanredna prilika za sve članove kluba da unaprijede svoje triatlonske vještine i postignu nove sportske uspjehe. Vjerujemo da će ovaj program dodatno ojačati našu zajednicu i doprinijeti razvoju svakog člana.

Za više informacija ili bilo kakva pitanja, slobodno se obratite upravi kluba emailom na uprava@tksplit.hr.

Veselimo se vašem sudjelovanju u ovom uzbudljivom novom programu!