Programi treninga

RACE TEAM

Program je namijenjen  natjecateljskom dijelu članova od kadeta pa sve do veteranskog uzrasta s ciljem postizanja vrhunskih rezultata u svim triatlonskim disciplinama. Individualnim  pristupom trenera svakom pojedincu pokušava se postići najviša razina kvalitete. 

AGE GROUP

U Age grupi su različiti tipovi natjecatelja. Od vrhunskih bivših profesionalaca u raznim sportovima do onih koji se prije nikada nisu bavili sportom. Zajedničko im je da kroz stručno vođene  treninge, postižu vidan napredak u sportskim disciplinama od supersprint triatlona do dugog triatlona (Ironman).  Iako je triatlon individulan sport, trenira se grupno, a dobar si onoliko koliko je dobra i ekipa s kojom treniraš.

KIDS GROUP

Program je namijenjen djeci raznih uzrasta koju učimo kako živjeti zdrav život kombinirajući više sportskih disciplina od kojih je sastavljen triatlon.

Djeca kroz igru i zabavu uče osnovne elemente plivanja, biciklizma i trčanja. Usvojena znanja koriste ne samo u sportu već i u životu.

Na mlađima svijet ostaje!

TRENING PLIVANJA

Predviđen je za sve one koji uz stručne treninge i stalan nadzor žele naučiti ili popraviti postojeću tehniku plivanja i fizičku spremu.

TRENING BICIKLIZMA

Trening koji vas uvodi u čari biciklizma. Omogućiti će vam da pravilno i sigurno vozite na otvorenoj cesti i u grupi. U zimskom periodu su omogućeni treninzi na trenažerima u klubskom prostoru.

Trening trčanja

Ovim treningom vam približavamo trčanje  u prirodi i u dobrom društvu. Treninzi su organizirani u grupama pod nadzorom trenera, na Marjanu te na Š.C. Park Mladeži (atletska staza).